Voice komt net tekort in Utrecht

UTRECHT –  Lange tijd leek Voice kans te maken op een zege, maar de ploeg moest uiteindelijk met 29-25 buigen voor de gastheren van HV Domstad.

Beide ploegen waren in het eerste deel van de wedstrijd aan elkaar gewaagd. Domstad hield het tempo hoog en speelde met veel positiewisselingen. Voice speelde eenvoudig maar wist daardoor vaak te profiteren van ruimtes die in de verdediging van Domstad ontstonden. Pas op het eind van de eerste helft kon Domstad een klein beetje afstand nemen van Voice. Bij rust was de stand 17-13.

In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Wel had Voice de zaakjes verdedigend wat beter op orde. Hierdoor werd het verschil langzaam kleiner. Voice kwam terug tot 19-19. Domstad sloeg daarna weer toe en pakte weer een kleine voorsprong. Voice bleef in de achtervolging maar kwam niet meer langszij. In de laatste minuten van de wedstrijd kon Domstad een ruimere voorsprong nemen en uitlopen naar een 29-25 overwinning.