Tiende Nijkerk on Ice laat jaar op zich wachten

Foto:

Dit jaar komt er geen schaatsbaan in het centrum van Nijkerk.

Het bestuur: “Met spijt in ons hart moeten we jullie mededelen dat de 10e editie van de Nijkerkse IJsbaan dit jaar niet zal plaatsvinden. Ondanks onze inzet en enthousiasme hebben we geconstateerd dat we niet alles optimaal konden organiseren, waardoor we genoodzaakt zijn het evenement voor 2023 te annuleren.”

Er zou niet genoeg kwaliteit geleverd kunnen worden. Dat wil niet zeggen, dat het ijs nu altijd van de baan is: “Hoewel we dit jaar een pas op de plaats moeten maken, kijken we vol energie uit naar 2024. Onze organisatie zal begin volgend jaar actief aan de slag gaan om de tiende editie van de Nijkerkse IJsbaan op de evenementenkalender te zetten. We hebben geleerd van deze ervaring en beschouwen het als leerpunten om in de toekomst een nog beter evenement te kunnen organiseren.”

Er zijn 80 vrijwilligers voor allerlei werkzaamheden nodig: ” We zullen binnenkort contact opnemen met degenen die zich als vrijwilliger hebben aangemeld om een vergadering te plannen en gezamenlijk te bouwen aan een succesvolle editie in 2024.”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen