Leuk zomerfeest Villa Vrolijk

Het was groot feest bij Kindercentrum Villa Vrolijk afgelopen zaterdag. De kinderopvanglocatie verzorgde haar jaarlijkse zomerfeest en dit werd druk bezocht.Veel kinderen hadden hun ouders meegenomen en samen met het fantastische weer, zorgde dit voor een heel gezellige sfeer. Het thema van dit jaar was Campinglife, dit is ook het thema van het zomervakantieprogramma op de BSO. Dit bleek een geweldig thema voor het zomerfeest. 

De kinderen genoten van alle spelletjes als spijkerbroekhangen (Niels had het record met meer dan 100 seconden. Er waren zelfs geen vaders die dit record konden verbreken), skilatten lopen en luchtbed oppompen. De stormbaan en het springkussen waren bij de kids favoriet, evenals de dieren die Boer Piet weer had meegenomen. De langste rij stond echter bij de schminkdames. Zij zorgden voor prachtig geschminkte elfjes, vlinders en draken. 
Om te zorgen voor de inwendige mens was de barbecue, toch ook hét item op de camping, erbij gehaald. Deze werd dan ook druk bezocht en aan het einde van de ochtend was alles schoon op. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen