Feestje bij NSC

Er was vrijdag alle reden om naar De Burcht te gaan.

Ereleden werden er gehuldigd en de nieuwe Businessclub geopend.

Voor de huldiging somde voorzitter Theo Vedder van de businessclub op, wat er de laatste maanden allemaal naast de nieuwe businessruimte is of binnenkort wordt gerealiseerd. Zo zijn alle reclameborden vernieuwd, waardoor het eerste veld er weer piekfijn bij ligt. Bovendien kom er een LEDscorebord (gesponsord door Voituron) en een nieuwe geluidsinstallatie (gesponsord door de VAn den Tweelgroep).

Bert van den Ham (en zijn vrouw), Reindert van de Mheen (en zijn vrouw) en André Schoonderbeekwerden erelid vnwege hun lang staat van verdiensten voor de club.

Voor de opening ging Bert van ’t Hazeveld in op de geschiedenis van de businessclub en durfde daarin ook de moeilijke momenten van de club te benoemen.

Maar optimist als hij is, met het uitspreken van woorden van dank voor degenen, die de afgelopen jaren de schouders eronder hebben gezet, constateerde hij, dat het allemaal toch weer goed is gekomen.

Daarna was het tijd voor de opening. De schaar om het lintje door te knippen ws niet scherp genoeg. Maar dat mocht de pret niet drukken.

In de fotoserie meer foto’s van de nieuwe ruimte

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen