Zaterdag 16 december start verkoop fase 1 nieuwbouwproject OostStreeck

Foto:

Aan de Oude Barneveldseweg in Nijkerk komt de nieuwe energie neutrale en natuur-inclusieve wijk OostStreeck.

Aan de oostzijde grenst deze nieuwe wijk aan het slagenlandschap met zijn groene weilanden en de voorzieningen en het centrum van Nijkerk liggen op nog geen 5 minuten fietsen.

Duurzaam en natuur inclusief

e wijk, aangelegd in lanen, ademt luxe en rust en biedt ruimte voor iedereen. Niet alleen nieuwe bewoners wonen hier straks heerlijk, ook de huidige bewoners van dit natuurgebied worden onderdeel van de wijk. Zo blijft het huisje van de ijsvogel intact, krijgen de eekhoorns meer ruimte dankzij hun eigen eekhoorntjesbrug en komen er bijenstenen, nestkastjes en zijn de bergingen en carports voorzien van groendaken. Ook bestaande natuur krijgt natuurlijk de volle aandacht. Van houtwallen tot oude bomen, al het groen vindt hier een prominente plek.

Woningaanbod

In OostStreeck komt een grote verscheidenheid aan woningtypes. Van vrijstaande villa’s gelegen op riante kavels aan het water en de natuurlijke groene oevers, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen tot (royale) appartementen. Maar ook bijzondere woonvormen, zoals compacte appartementen voor jongeren en levensloopbestendige woningen voor ouderen, zijn geïntegreerd in de woonbuurt. Al die verschillende woontypes vormen een samenhangend en harmonisch geheel. Bekijk hier het plan OostStreeck in vogelvlucht.

Al de woningen zijn energieneutraal, all-electric, zeer goed geïsoleerd en hebben zonnepanelen waarmee de eigen woning van stroom wordt voorzien. Aangedreven door een warmtepomp is het woonklimaat in de winters behaaglijk en in de zomers heerlijk koel. Daarnaast zijn de woningen ook nog eens helemaal compleet afgewerkt met een luxe keuken, sanitair en tegelwerk.

De woningen kunnen verder geheel naar eigen woonwensen worden uitgebreid.

Van een (zij-)uitbouw, erker, veranda, dakkapel tot diverse indelingsmogelijkheden met kantoor aan huis of een slaapkamer met badkamer en suite op de begane grond. Ook persoonlijke meerwerkwensen zijn mogelijk.

Start verkoop fase 1

De start verkoop van fase 1 is op zaterdag 16 december a.s. tussen 11:00 en 13:00 uur, bij Moeke, De Rode Schuur aan de Oude Barneveldseweg 98 in Nijkerk.
Benieuwd naar wat het woningaanbod is in fase 1? Kijk dan op de website van Ooststreeck.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen