NOV bestuur tevreden, maar toch

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de NOV (Nijkerkse OndernemersVereniging) keek voorzitter Frans Poorter tevreden terug.

Poorter: “2023 was weer een mooi jaar, waarin we met anderen steeds beter hebben kunnen samenwerken.” Hij was tevreden over de rustig verlopen jaarwisseling. Maar voor 2024 wees hij er op, dat er nog wel het een en ander geregeld moet worden en hoopte, dat er binnen “Nijkerk Partners” mooie evenementen op touw gezet kunnen worden. Nijkerk partners Nijkerk Partners is een nieuw samenwerkingsverband om Nijkerk verder op de kaart te zetten, ieder vanuit zijn eigen specialiteit..

Wethouder Mariëlle Broekman benadrukte nog maar eens hoe waardevol dat samenwerken wel is. Ze bleek heel veel waardering voor Frans Poorter te hebben: “Die kent intussen de korte lijnen en verzet heel veel werk achter de schermen.” Ze zei dat niet zo maar. In de verte doemt een bestuurscrisis bij de NOV, waar in het voorjaar het bestuur aftreedt. Opvolgers hebben zich nog niet aangediend. Broekman hoopt heel heel erg op nieuwe bestuursleden, “want we hebben het hier mooi voor elkaar,. Laten we dat koesteren en niet in slaap vallen.”.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen