Het eerste boek van Larinda Bok is verschenen (video)

Foto:

Nijkerkse Larinda Bok verzamelde In Streams de Brink vrijdagmiddag familie, vrienden en bekenden om zich heen om haar boek te lanceren.

“Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid” is een boek, dat uitleg geeft over hoogbegaafdheid bij volwassenen en de invloed daarvan op hun persoonlijkheidsontwikkeling. ACT is een nieuwe gedragstherapie die goed aanslaat bij deze mensen.

In de pauze sprak Ely Hackmann met haar.

Het persbericht

Begeleiding van hoogbegaafde kinderen kreeg afgelopen jaar in de landelijke politiek veel aandacht met het ‘Plan van aanpak hoogbegaafdheid en passend onderwijs’ dat door de toenmalige minister van primair en voortgezet onderwijs Wiersma werd ondertekend.

Voor hoogbegaafde volwassenen is er daarentegen nog steeds (te) weinig aandacht en begeleiding. Ook ontbreekt het nog vaak aan de juiste
kennis over dit onderwerp in de reguliere hulpverlening. Met haar boek Had ik dit maar eerder geweten over ACT & hoogbegaafdheid wil Specialist Hoogbegaafdheid Larinda Bok – van der Voet dit hiaat opvullen en een gefundeerde en waardevolle bijdrage leveren aan de begeleiding van volwassenen met hoogbegaafdheid.

Bok – van der Voet is oprichtster van Hoogbegaafdexpert (levensloop- en loopbaancoaching voor hoogbegaafde volwassenen) en in haar praktijk ervaart ze de steeds groter wordende roep om begeleiding en wordt ze dagelijks geconfronteerd met de frustratie, pijn en het zich niet begrepen voelen van hoogbegaafde volwassenen. Zij snakken naar duidelijkheid en betekenisgeving in hun leven.
“Wat mij diep van binnen raakt, is dat ik in mijn praktijk zoveel mensen zie met onbegrip over zichzelf of die worstelen met het leven.”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen