Meedoen aan een videoclip? Dat kan

Foto:

Je kunt nu meedoen in de nieuwe videoclip van Johnny Glitter

Johnny Glitter heeft een nieuwe plaat uitgebracht over een belleblaasmachine en maakt het mogelijk om mensen mee te laten doen in zijn nieuwe videoclip.

@johnnyglitterofficial

Zet je video online en reageer op dit filmpje zodat ik jou video kan gebruiken! #johnnyglitter #videoclip #meedoen #fyp #foryou

♬ Bellenblaasmachine – Dj Johnny Glitter

Met een oproep op TikTok vraagt hij zijn volgers en iedereen die het leuk vindt, een dansje te doen op zijn nieuwe plaat. Wanneer je hem daarna een berichtje stuurt als je video online staat, door hem te taggen en te reageren op zijn video, dan maak je kans dat die video in zijn videoclip gebruikt gaat worden. Hij zegt er wel bij dat kinderen toestemming moeten hebben van hun ouders. Hij hoopt op leuke reacties, zodat hij een clip kan maken met zijn fans en volgers erin.
De eerste inzendingen zijn al binnen, maar hij hoopt op nog meer.

Carnaval

Johnny Glitter brengt elk jaar rond carnaval een plaat uit. Zo staat hij ook dit jaar met carnaval op te treden bij de kinderdisco’s in het zuiden van het land. Na zijn Sinterklaas lied en EK lied is dit alweer zijn 9e plaat die op Spotify wordt uitgebracht en zijn plaat: ‘Hoofd, schouder, knie en teen zit al op meer dan 146.000 streams. Toch hoopt hij een keer meer dan 1 miljoen streams te halen, dat zou hij geweldig vinden! Op TikTok wordt hij nu regelmatig bericht door mensen die bij zijn optredens zijn geweest. Naast dat Johnny Glitter zijn muziek uitbrengt is hij ook weer druk met de Nationale Beweeg Dag die komend jaar in mei weer zal plaatsvinden.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen