Meld je aan bij Sjors Sportief & Creatief (foto’s)

Vandaag was het een feestelijke eerste dag na de vakantie op basisschool de Appelgaard.

Daar was namelijk de kick-off van Sjors Sportief & Creatief.

Met de aanwezigheid van de wethouders Audrey Rohen en Mariëlle Broekman, Jordy Kurvers van Nijkerk Sportief en Gezond en Cultuurmakelaar Margreet Koele is er een leuke en interactieve kick-off van Sjors Sportief & Creatief georganiseerd.

Met Sjors Sportief & Creatief worden de ruim 3500 basisschoolleerlingen uit de gemeente Nijkerk uitgenodigd om kennis te maken met allerlei sportieve en creatieve aanbieders.

Met ruim 700 aanbiedingen voor proeflessen en workshops, kan iedereen zich vanaf nu inschrijven op sjorssportief.nl en deelnemen aan deze sportieve en creatieve activiteiten. Het is een unieke manier om nieuwe sporten en creatieve bezigheden te ontdekken en te ontwikkelen.

De mooiste tekening werd gemaakt door Samuel uit groep 5, de hele bovenbouw van de Appelgaard heeft daarmee een clinic bij JOEY’S Judoschool gewonnen. Zijn winnende tekening staat op de voorzijde van de (online) flyer.

Sjors Sportief & Creatief is elk jaar weer een groot succes en hiermee bouwen we samen aan een actieve en creatieve gemeente, waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar talent te ontplooien.

Meer foto’s van Arjen Gerritsma in de fotoserie

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen