Ga langs kijkkastjes wandelen

Foto:

Op 16 februari hebben de kinderen in het Kunstlokaal de kans gehad om hun eigen kijkkastje maken.

Deze kastjes bevatten zelfgemaakte kunstwerkjes, illustraties van Martha Hofman en gedichtjes van stadsdichter Henriëtte Hofman. Ben je benieuwd naar het resultaat van deze creatieve projecten?

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen en de zelfgemaakte creaties te bewonderen tijdens een heerlijke culturele wandeling buiten door het centrum van Nijkerk, langs alle kijkkastjes, samen met de stadsdichter die de gedichtjes zal voordragen.

Cultuurmakelaar Margreeet Koele nodigt iedereen (jong en oud) uit, om deel te nemen aan onze wandeling en te ontdekken hoe poëzie en cultuur ons kunnen verbinden en inspireren. Koele: “Neem gerust je familie, buurvrouw, vriendin, broertjes, zusjes en iedereen die je kent mee! We kijken ernaar uit om samen te genieten van al het moois dat de kinderen hebben gemaakt. Tot ziens op zaterdag 9 maart om 14.00 uur bij het Kunstlokaal in het centrum van Nijkerk!”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen