Krav Maga uit de problemen

Foto:

Omdat Nautilus niet gaat bouwen, moest Adriaan van Hout voor zijn Krav Maga plots op zoek naar een nieuw onderkomen.

En dat heeft hij gevonden.

Van Hout: “Na 10 dagen van slapeloze nachten en de klok rond werken, hebben we zojuist het huurcontract getekend voor een nieuw pand. Het nieuwe pand is groter, moderner en luxer dan ons huidige pand en zit op een perfect te bereiken locatie met veel parkeerruimte. Het exacte adres zullen we i.v.m. de privacy van de huidige gebruiker wat later delen, maar het zit vlakbij de Lidl aan de Ampèrestraat in Nijkerk.
Rondom het pand is veel parkeergelegenheid en ook op de fiets is het pand goed en veilig te bereiken. Het nieuwe pand heeft een oppervlakte van 300 m2 verdeeld over de begane grond en een verdieping. Ons huidige pand beslaat 225 m2. We gaan er straks dus in alle opzichten op vooruit ”

Badabounce is nog wel steeds op zoek naar een pand. Mocht iemand dus nog een tip of lead voor een mogelijk pand hebben, dan kun je hun benaderen via [email protected] of telefonisch via 06 422 133 99.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen