Korfbalvereniging Telstar ondertekent contract met Sport BSO Beweegmasters

Foto: KV Telstar

Op zaterdag 6 april heeft de voorzitter van KV Telstar, Rob Harmsen, symbolisch het contract met Directeur Beweegmasters, Thomas Budel, ondertekend.

Na de zomervakantie opent Beweegmasters een Sport BSO op het sportcomplex van Korfbalvereniging Telstar in Hoevelaken. Beweegmasters is al actief in Leusden, Nijkerk en Hoevelaken en groeit enorm. Vandaar dat gekozen is voor een extra locatie in Hoevelaken.

Sport BSO is een buitenschoolse opvang voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar waar sport & beweging onder leiding van een instructeur op een spelende manier worden ingezet. De SportBSO laat kinderen ontspannen door zich in te spannen door een veelzijdig aanbod aan spel- en sportactiviteiten, binnen en/of buiten.

De Sport BSO is voor alle kinderen geschikt, of je nou helemaal gek van sporten bent of dat je juist nog geen verbintenis wil aangaan bij een club, maar als ouder wel wil dat je kind genoeg beweegt. De velden van KV Telstar bieden veel mogelijkheden om kinderen te laten bewegen en veel buiten te zijn.

Het plezier in sporten en bewegen staat voorop. Sport biedt kinderen zoveel meer dan een gezond lijf. Ook de waarden die bij sport horen brengen we over op de kinderen: denk aan samenwerken, regels en omgaan met winnen en verliezen. De nadruk ligt op sporten en bewegen, maar een kind kan na schooltijd ook knutselen, bouwen of een boekje lezen.

 

Op de foto v.l.n.r. Tom Buitink (Manager), Thomas Budel (Directeur) namens Beweegmasters en Rob Harmsen (Voorzitter) namens Telstar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen