Loods aan Laakweg door brand verwoest

Foto:

In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een grote uitslaande brand gewoed in een loods aan de Laakweg.


Daar zijn twee bedrijven gevestigd: loonwerkbedrijf Davelaar en hoveniersbedrijf Satter. Bij de laatste is de brand ontstaan. Rond 03:30 uur werd de brandweer opgeroepen. De loods ging verloren.

Volgens Jeroen Satter is er geen overlast voor omwonenden. Eventueel gevonden deeltjes folie (van zonnepanelen) kan men met handschoenen aan zelf opruimen. Meer hierover in een ander bericht.
Het bedrijf kan vandaag met geleende materialen verder.

Bedrijfsruimte gezocht

Hoveniersbedrijf Satter vraagt aan leden van de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk om bedrijfsruimte.: “De loods is volledig verwoest en wij zoeken hierdoor per direct een dak boven ons hoofd. Wij hopen dat er BHN leden zijn die ons kunnen helpen, dan wel iemand kennen in hun netwerk die ons kan helpen.
De gewenste afmeting is een kleine 1.000m², met een binnenruimte van 200m² of meer. Andere plekken die hier van afwijken kunnen ook zeer geschikt zijn, dus daarvoor mag u ons ook benaderen.

Graag in omgeving Nijkerk en het is voor een periode tot aan oktober 2024, daarna verhuizen we naar onze nieuwe bedrijfslocatie.
U kunt contact opnemen met Jeroen en Danielle Satter op 06-53961865 / 06-12177147. Delen wordt gewaardeerd! Bedankt.”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen