Meer dan 200 nieuwe woningen in Paasbos dankzij WoningbouwImpuls

Foto:

In Gelderland kunnen binnenkort duizenden nieuwe woningen worden gebouwd. Negen woningbouwprojecten in diverse steden kregen een subsidie uit de Woningbouwimpuls (WBI) regeling van het Rijk. De provincie Gelderland draagt €4 miljoen bij om de bouw te versnellen.

In Nijkerk gaat het om de herontwikkeling Paasbos: 205 woningen

WoningbouwImpuls

De WBI-regeling helpt om de bouw van woningen te versnellen die anders stil zouden komen te liggen. Het Rijk betaalt de helft van de financiële tekorten, de andere helft komt van de regio.

Bouw start binnen 3 jaar

De bouw van de nieuwe woningen moet binnen 3 jaar van start gaan. Dit is goed nieuws voor de mensen die op zoek zijn naar een betaalbare woning in Gelderland.

Wethouder enthousiast


René Windhouwer op Linkedin: “Ontzettend blij dat onze aanvraag voor de 6e tranche Woningbouwimpuls voor de wijk Paasbos is goedgekeurd. Door de financiële bijdrage van het Rijk zijn we in staat om 205 woningen aan Paasbos toe te voegen en daarmee de wijk een boost te geven.”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Dossier: Paasbos
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen