Proef de passie in Slichtenhorst

archieffoto
archieffoto
Foto:

Op zaterdag 11 mei organiseert Proef de passie een speciale editie in Beleef Slichtenhorst.

Deze proeftoer voert langs vijf boerenerven en deelnemers proeven op elk erf een hapje en drankje van eigen boerenbodem. De boeren verzorgen een rondleiding en vertellen onder meer over de historie van het platteland en wat er zoal geproduceerd wordt. De tocht is per fiets en wordt georganiseerd om – naast het mooie landschap – de lokale en streekspecialiteiten onder de aandacht te brengen. Voor de proeftoer is beperkt plek dus reserveren via proefdepassie.com is gewenst.

Vijf boerenerven

In buurtschap Slichtenhorst wordt volop biologisch geteeld en geproduceerd en de bewoners van Slichtenhorst laten dit graag zien. Maak kennis met de boeren tijdens rondleidingen en proef hun lokale specialiteiten gemaakt van druiven, blauwe bessen, melk, eieren en biologische groenten. Aan het einde van de toer is Beleef Slichtenhorst een mooie afsluiter. Deze Open Dag is bij Boer Dolf en men kan daar genieten van het terras, een rondleiding, bakhuisjestocht, Lint van Slichtenhorst. Of kies voor een kruidenworkshop of lezingen over rauwe melk of voedselbossen. De proeftoer Proef de passie in Slichtenhorst is tussen 11.00 en 15.00 uur en kost € 34,50 per persoon. Hierin is de route, de rondleidingen en hapjes en drankjes op elk boerenerf inbegrepen. Het middagprogramma van Beleef Slichtenhorst is gratis toegankelijk. Meer informatie en reserveren: proefdepassie.com.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen