Nootzaak gaat 30 mei op Molenplein open

Op donderdag 30 mei openen wij vol trots onze nieuwe winkel op het Molenplein 21.

Daarom is de winkel op het Wheemplein vanaf 27 mei dicht

Na 10 jaar huren op het Wheemplein kregen Sandra en Marcel van den Berg vorig jaar totaal onverwachts te horen dat de huurovereenkomsten met de onderhuurders (voorwaardelijk) opgezegd werden door de Boni.

Sandra van den Berg: “Dan ontstaat er een lange periode van onrust over de toekomst. Wat gaan we doen? Gaan we door of stoppen we?” Die vraag was snel beantwoord toen er een passend plekje op het Molenplein 21 vrij kwam. Samen met Linda van de  Ridder en met de Van Den Tweel groep is een plan gemaakt hoe de winkel voor Nootzaak passend gemaakt kon worden. Daarna is de verbouwing gestart met verbouwen, waarbij de Van Den Tweel groep enorm geholpen heeft om alles mogelijk te maken.

Van den Berg: “Dit alles heeft geresulteerd in een prachtige winkel waar wij ons bekende assortiment van vers gebrande noten, leuke kadopakketen, schepsnoep en ons geroemde softijs zullen aanbieden. Uiteraard hebben we tijdens de opening leuke acties en aanbiedingen en we heten u daar van harte welkom.”

Openingstijden:

Maandag 08:30 – 17:30 uur
Dinsdag 08:30 – 17:30 uur
Woensdag 08:30 – 17:30 uur
Donderdag 08:30 – 17:30 uur
Vrijdag 08:30 – 21:00 uur
Zaterdag 08:30 – 17:30 uur
Zon en feestdagen gesloten

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen