Homerider Peter Godschalk buitengewoon tevreden

Foto:

Acties bij Albert Heijn voor Homeride hebben alles bij elkaar 5000 euro opgeleverd. D at is het sponsorbedrag voor medewerker Peter Godschalk, die meerijdt met de Homeride

Dankzij de klanten, die  de speciale Ronald McDonald cake gekocht hebben en spontaan hun emballagebonnen doneerden én de collega’s en oud collega’s die de AH reünie  tot een succes gemaakt hebben, is er een bedrag van ruim 3000 euro opgehaald.
Ook de spontane giften en het mooie bedrag van de heer van den Tweel hebben meegeholpen om in totaal bijna 5000 euro aan sponsorgeld bijeen te brengen. 
De opbrengst van de Homeride is bestemd voor het Ronald McDonald huis. Van die 5000 euro kunnen zo’n 85 ouders een nacht doorbrengen in de buurt van hun zieke kind.

Homeride
De Homeride  is een tocht van 500 kilometer, die binnen 24 uur op de fiets moet worden afgelegd en zal zaterdag 28 juni Nijkerk aandoen. Tussen 19.00 uur en 21.30 uur zullen de in totaal 700 fietsers  dwars door Nijkerk  komen op hun route van Groningen naar Maastricht . Vanuit Putten fietsen ze over de Torenstraat/Frieswijkstraat  richting  Amersfoort.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen