Doorrijden na aanrijding: Oproep getuige(n

AMERSFOORT – Op donderdag 5 juni is een 17-jarige snorfietsster ten val gekomen op de Appelweg. Dit gebeurde vermoedelijk door een verkeerde manoeuvre van een tegemoetkomende automobilist(e).

Het slachtoffer, een inwoonster van Hoevelaken, reed over de Appelweg in de richting van de stad. Bij een parkeerplaats stond een bestelwagen of kleine vrachtwagen stil op de weg. Tegemoetkomend verkeer moest hiervoor wachten omdat de breedte van de rijbaan onvoldoende was om twee tegemoetkomende verkeersstromen doorgang te geven. Op het moment dat de snorfietsster bij de geparkeerde auto was, reed een bestuurder van een zwarte personenauto om de geparkeerde auto heen. De snorfietsster moest stevig remmen om een aanrijding te voorkomen en kwam hierdoor ten val. Ten tijde van het ongeval regende het hard en was het wegdek behoorlijk glad. De automobilist(e) is na het ongeval doorgereden zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Het slachtoffer liep kneuzingen en schaafwonden op. 
De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuige(n) van dit ongeval contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844.
BRON: POLITIE.NL
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen