Visual4u naar Stationsweg

Foto:

NIJKERK – VISUAL4U is sinds kort officieel gevestigd aan de Stationsweg 6D. Tonnis de Jonge heeft daar zijn nieuwe grafische studio ingericht. De aankleding is nog nite helemaal af, maar het meeste werk is inmiddels wel verricht. Uiteindelijk duurde het nog wel een aantal weken voordat alles helemaal “up and running” was, maar het was de moeite waard en hij is tevreden met het resultaat.OP zijn nieuwe locatgie heeft De Jonge ook de mogelijkheid voor kleine groepe (tot ca. 8 cursisten) cursussen te verzorgen. Het plan is om diverse cursussen te gaan verzorgen voor zowel bedrijven als particulieren op het gebied van digitale beeldbewerking, opmaak en vormgeving (Photoshop, InDesign, digitale fotobewerking etc). Verder denkt hij, dat er bijvoorbeeld behoefte zou kunnen zijn aan een cursus iPad, ook in het zakelijke segment.

NIJKERK – VISUAL4U is sinds kort officieel gevestigd aan de Stationsweg 6D. Tonnis de Jonge heeft daar zijn nieuwe grafische studio ingericht. De aankleding is nog nite helemaal af, maar het meeste werk is inmiddels wel verricht. Uiteindelijk duurde het nog wel een aantal weken voordat alles helemaal “up and running” was, maar het was de moeite waard en hij is tevreden met het resultaat.
OP zijn nieuwe locatgie heeft De Jonge ook de mogelijkheid voor kleine groepe (tot ca. 8 cursisten) cursussen te verzorgen.
 
Het plan is om diverse cursussen te gaan verzorgen voor zowel bedrijven als particulieren op het gebied van digitale beeldbewerking, opmaak en vormgeving (Photoshop, InDesign, digitale fotobewerking etc). Verder denkt hij, dat er bijvoorbeeld behoefte zou kunnen zijn aan een cursus iPad, ook in het zakelijke segment.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen