Presentatie project Eigen Onderneming goed ontvangen

Foto:

NIJKERK – Woensdagavond konden de ouders, broertjes, zusjes, vrienden van de derde jaars leerlingen richting Handel en verkoop van het Corlaer College de presentatie bijwonen van het project Eigen Onderneming.Er waren 20 marktkramen ingericht. De leerlingen hebben de achterliggende periode gewerkt aan het schrijven en uitwerken van het ondernemingsplan. In de laatste weken hebben zij nagedacht over de inrichting van hun kraam. Verschillende bedrijven hebben leerlingen materiaal geleend om hun kraam nog meer vorm te geven. Zo konden de bezoekers een duidelijk beeld krijgen van het assortiment van de winkel. Ook werden er visitekaartjes, vlaggen, produkten, brochures, etc. op een nette manier tentoongesteld. De aanwezige gasten staken hun enthousiasme niet onder stoelen en banken. Als winnaar voor beste kraam werden de leerlingen Hakverdi Alboga en Roy Schoonderbeek uitgeroepen.

NIJKERK – Woensdagavond konden de ouders, broertjes, zusjes, vrienden van de derde jaars leerlingen richting Handel en verkoop van het Corlaer College de presentatie bijwonen van het project Eigen Onderneming.
Er waren 20 marktkramen ingericht. De leerlingen hebben de achterliggende periode gewerkt aan het schrijven en uitwerken van het ondernemingsplan. In de laatste weken hebben zij nagedacht over de inrichting van hun kraam. Verschillende bedrijven hebben leerlingen materiaal geleend om hun kraam nog meer vorm te geven. Zo konden de bezoekers een duidelijk beeld krijgen van het assortiment van de winkel. Ook werden er visitekaartjes, vlaggen, produkten, brochures, etc. op een nette manier tentoongesteld. De aanwezige gasten staken hun enthousiasme niet onder stoelen en banken. Als winnaar voor beste kraam werden de leerlingen Hakverdi Alboga en Roy Schoonderbeek uitgeroepen.

 

Kim en Macey

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen