Brandweer rukt uit voor gaslek

HOEVELAKEN – Een medewerker van het Bilderberg Hotel Klepperman in Hoevelaken heeft woensdagochtend alarm geslagen, nadat hij een sterke gaslucht rook. De lucht kwam vanaf de bouwplaats tegenover het hotel, waar een appartementencomplex in aanbouw is. Hotelwoordvoerder Bosman: ,,Alles werd even afgezet door de brandweer. Maar het incident is al weer opgelost. Het bleek om een kleinigheid te gaan. We zijn dan ook geen moment in paniek geweest, maar hebben direct de brandweer gebeld toen we de gaslucht roken en die was heel snel ter plaatse.”

HOEVELAKEN – Een medewerker van het Bilderberg Hotel Klepperman in Hoevelaken heeft woensdagochtend alarm geslagen, nadat hij een sterke gaslucht rook. De lucht kwam vanaf de bouwplaats tegenover het hotel, waar een appartementencomplex in aanbouw is.
 
Hotelwoordvoerder Bosman: ,,Alles werd even afgezet door de brandweer. Maar het incident is al weer opgelost. Het bleek om een kleinigheid te gaan. We zijn dan ook geen moment in paniek geweest, maar hebben direct de brandweer gebeld toen we de gaslucht roken en die was heel snel ter plaatse.”

Bron: Hoevelaker.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen