RABObank schoolvoetbaltoernooi

NIJKERKERVEEN – Woensdag 11 mei zal het Rabobank Schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen van de hoogste groepen van de Nijkerkse basisscholen plaatsvindenbij  Veensche Boys in Nijkerkerveen. In totaal 11 basisscholen zullen met een jongens- en meisjesteam deelnemen aan het populaire toernooi, dat  afwisselend wordt gespeeld bij vv Sparta Nijkerk, NSC Nijkerk en Veensche Boys.

NIJKERKERVEEN – Woensdag 11 mei zal het Rabobank Schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen van de hoogste groepen van de Nijkerkse basisscholen plaatsvinden
bij  Veensche Boys in Nijkerkerveen. In totaal 11 basisscholen zullen met een jongens- en meisjesteam deelnemen aan het populaire toernooi, dat  afwisselend wordt gespeeld bij vv Sparta Nijkerk, NSC Nijkerk en Veensche Boys.

 

Behalve hoofdsponsor Rabobank Randmeren zijn ook Doornhof Verzekeringen (tevens hoofdsponsor van Veensche Boys) en Jumbo Supermarkten aan de Torenstraat in Nijkerk sponsors van dit jeugdtoernooi.

 

De eerste poulewedstrijden beginnen om 13.00 uur en rond 17.30 uur zal een bekende Nijkerker de prijzen uitreiken aan de opvolgers van CBS Holk (jongens) en de Ichthusschool (meisjes), die het toernooi in 2010 wisten te winnen. Ook weten we dan wie de Maranathaschool opvolgt als winnaar van de Nol te Riele-Fair Playcup.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen