Kant-en-klare internet Kerstdiners

Foto:

HOEVELAKEN/AMERSFOORT – De Hoevelakense topkok ‘Culinarist’ Ruud Jansen signaleert een nieuwe trend: Kant-en-klare Kerstdiners voor thuis bestellen via internet. “Samen lekker eten tijdens de Kerst is populairder dan ooit. Maar urenlang een menu verzinnen, boodschappen doen en achter het fornuis staan ziet men steeds minder zitten. Bestellen via internet is echt hot”, aldus Jansen die als innovatieve ondernemer met zijn kookatelier zelf ook inhaakt op deze trend.

HOEVELAKEN/AMERSFOORT – De Hoevelakense topkok ‘Culinarist’ Ruud Jansen signaleert een nieuwe trend: Kant-en-klare Kerstdiners voor thuis bestellen via internet. “Samen lekker eten tijdens de Kerst is populairder dan ooit. Maar urenlang een menu verzinnen, boodschappen doen en achter het fornuis staan ziet men steeds minder zitten. Bestellen via internet is echt hot”, aldus Jansen die als innovatieve ondernemer met zijn kookatelier zelf ook inhaakt op deze trend.

 

 

“Voor mensen met een drukke baan en kinderen is het ideaal, het kant-en-klare Kerstdiner hoeft alleen maar opgewarmd te worden, wijntje erbij en er staat iets feestelijks en lekkers voor je gasten op tafel. Het Kerstdiner à la Culinarist heeft mijn signatuur en dat is ruim 25 jaar koken vol passie. Per saldo is men veelal niet zo duur uit als zelf boodschappen doen, want ik koop natuurlijk groot in bij de gespecialiseerde leverancier”, laat Ruud weten.

 

Ruud Jansen, geboren in 1964 te Amersfoort, won deze zomer nog de Runner-up Proef Amersfoort Trofee. Zelf ziet hij dat als ‘De slagroom op de taart’ van een kwart eeuw mensen in de watten leggen bij o.a. De Klepperman, Het Bergpaviljoen en Golden Tulip. “Sinds 2009 ben ik als zelfstandige ‘on tour’ als culinair artiest voor allerlei events zoals exclusieve catering, private dining en kookworkshops. De ‘Culinarist’ Beefburgers, geroosterd op de Big Green Egg, waren bij Proef Amersfoort niet aan te slepen. De Trofee die Cas Spijkers en Karel van de Graaf uitreikten heb ik opgedragen aan mijn thuisfront en vele culinaire vrienden.”

 

 

Het 4-gangen kant-en-klare Kerstdiner à la Culinarist bestaat uit: Bombe van gerookte zalm met garnalen, Paddenstoelencrème soep met truffelroom, Hertensucade en een Grand dessert. Nadere info en bestellen tot 22 december kan via www.culinarist.nl of mobiel 06-38677964.
Foto’s: culinarist.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen