Eierhal krijgt hele moderne ingang

Foto:

NIJKERK – In het Politiek Café van OmroepN ging het vrijdag weer even over de Eierhal, over de ingang om precies te zijn. Op deze tekening wordt duidelijk dat de entree erg modern wordt.Volgens wethouder Windhouwer sluit de entree heel mooi aan bij de Eierhal: “Ik vind dat wel een stuk toegevoegde waarde hebben aan de Eierhal als totaal”. Van Elteren (Lokaal Belang) kon zich er niet in vinden, hij ziet liever gewoon een goed gerestaureerde Eierhal zonder moderne ingang. Duijnhouwer (Progressief’21) had er minder moeite mee.
De uitzening van omroepN kunt u beluisteren door hier te klikken.

NIJKERK – In het Politiek Café van OmroepN ging het vrijdag weer even over de Eierhal, over de ingang om precies te zijn. Op deze tekening wordt duidelijk dat de entree erg modern wordt.

Volgens wethouder Windhouwer sluit de entree heel mooi aan bij de Eierhal: “Ik vind dat wel een stuk toegevoegde waarde hebben aan de Eierhal als totaal”. Van Elteren (Lokaal Belang) kon zich er niet in vinden, hij ziet liever gewoon een goed gerestaureerde Eierhal zonder moderne ingang. Duijnhouwer (Progressief’21) had er minder moeite mee.

De uitzening van omroepN kunt u beluisteren door hier te klikken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen