Oude mobieltjes zijn geld waard

HOEVELAKEN –  Oude of kapotte mobiele telefoons kunnen ingeleverd worden bij de hersenstichting. Een Recyclebedrijf zorgt voor hergebruik van de mobiele telefoons. Het geld dat dit oplevert komt ten goede aan de Hersenstichting. Mobiele telefoons die het niet meer doen worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Toestellen die nog wel werken worden opgeknapt en verkocht.
 
Grote verscheidenheidDyslexie kan kinderen behoorlijk frustreren bij het leren lezen en schrijven. Jeugdige toekomstplannen worden regelmatig in de war geschopt omdat schizofrenie na de puberteit optreedt. En de ziekte van Alzheimer zorgt er nogal eens voor dat plannen voor na de pensionering in duigen vallen. Andere bekende hersenaandoeningen zijn onder meer: beroerte, migraine, depressie, ADHD, autisme, hersenschudding en de ziekte van Parkinson.Met andere woorden: hersenaandoeningen kennen een grote verscheidenheid en komen ze op iedere leeftijd voor.
 
Onderzoek duurOm onderzoek te doen naar en voorlichting te geven over de diverse hersenaandoeningen heeft de Hersenstichting veel geld nodig. U kunt daarbij helpen door aan uw kinderen,  familie, vrienden, buren en collega’s  te vragen of zij misschien nog een oud mobieltje hebben liggen.U kunt uw oude of defecte mobieltje in de brievenbus doen van de Oranjelaan 5, Hoevelaken of in een plastic zak aan de deurknop hangen.Na een telefoontje of een mailtje wordt de telefoon ook nog opgehaald.Ga- zoals u al zo lang van plan was –  die kast of lade eens opruimen en doe goed met uw oude mobiel.Iedereen die reeds een mobieltje heeft ingeleverd willen wij hartelijk danken voor de moeite.
 
Collectanten in Hoevelaken gezochtDe eerste week van februari wordt weer de jaarlijkse collecte voor de Hersenstichting gehouden.  Wij hebben nog collectanten nodig. Geeft u op bij de collectecoördinator en samen zoeken we een straat om in te collecteren.
 
Voor het opgeven als collectant of voor het inleveren van een mobieltje:R. Schoneveld (collectecoördinator voor Hoevelaken).Telefoon: 033 – 2535198Mail: [email protected]

HOEVELAKEN –  Oude of kapotte mobiele telefoons kunnen ingeleverd worden bij de hersenstichting. Een Recyclebedrijf zorgt voor hergebruik van de mobiele telefoons. Het geld dat dit oplevert komt ten goede aan de Hersenstichting. Mobiele telefoons die het niet meer doen worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt. Toestellen die nog wel werken worden opgeknapt en verkocht.

 

Grote verscheidenheid
Dyslexie kan kinderen behoorlijk frustreren bij het leren lezen en schrijven. Jeugdige toekomstplannen worden regelmatig in de war geschopt omdat schizofrenie na de puberteit optreedt. En de ziekte van Alzheimer zorgt er nogal eens voor dat plannen voor na de pensionering in duigen vallen. Andere bekende hersenaandoeningen zijn onder meer: beroerte, migraine, depressie, ADHD, autisme, hersenschudding en de ziekte van Parkinson.
Met andere woorden: hersenaandoeningen kennen een grote verscheidenheid en komen ze op iedere leeftijd voor.

 

Onderzoek duur
Om onderzoek te doen naar en voorlichting te geven over de diverse hersenaandoeningen heeft de Hersenstichting veel geld nodig. U kunt daarbij helpen door aan uw kinderen,  familie, vrienden, buren en collega’s  te vragen of zij misschien nog een oud mobieltje hebben liggen.
U kunt uw oude of defecte mobieltje in de brievenbus doen van de Oranjelaan 5, Hoevelaken of in een plastic zak aan de deurknop hangen.
Na een telefoontje of een mailtje wordt de telefoon ook nog opgehaald.
Ga- zoals u al zo lang van plan was –  die kast of lade eens opruimen en doe goed met uw oude mobiel.
Iedereen die reeds een mobieltje heeft ingeleverd willen wij hartelijk danken voor de moeite.

 

Collectanten in Hoevelaken gezocht
De eerste week van februari wordt weer de jaarlijkse collecte voor de Hersenstichting gehouden.  Wij hebben nog collectanten nodig. Geeft u op bij de collectecoördinator en samen zoeken we een straat om in te collecteren.

 

Voor het opgeven als collectant of voor het inleveren van een mobieltje:
R. Schoneveld (collectecoördinator voor Hoevelaken).
Telefoon: 033 – 2535198
Mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen