Kinderboekenweek Koningin Beatrixschool groot succes

Foto:

NIJKERK – De afsluiting van de Kinderboekenweek 2010 op de Koningin Beatrixschool was een groot succes! De opkomst was overweldigend. Er werd enthousiast meegedaan aan de speurtocht, die door de hele school was uitgezet. In elke klas was een vraag te vinden, die ging natuurlijk over.. boeken!  Verder was er een boekenmarkt, waar de kinderen voor 1 euro boeken konden kopen. Daarmee is het bedrag van 246 euro opgehaald!
 Groep 4 heeft ook een lied gezongen op deze avond. Zij hadden veel gedaan met de boeken van Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon. Daarom zongen zij het lied: Weerwolvenbos van Paul van Loon. (zie bijgaande foto) De prijsuitreiking werd diezelfde avond ook gehouden. Natuurlijk hadden de prijzen te maken met boeken.
 
3e prijs was voor Lisa Timmers , Sabine van Zoeren en Julia van de Vis. Zij wonnen puzzelboekjes.2e prijs was voor Daimy Wallet. Zij won een prentenboek.1e prijs is gewonnen door Yasmine Aslaymi en Chaimae Aslaymi. Zij wonnen een boekenbon.
 

NIJKERK – De afsluiting van de Kinderboekenweek 2010 op de Koningin Beatrixschool was een groot succes! De opkomst was overweldigend.
Er werd enthousiast meegedaan aan de speurtocht, die door de hele school was uitgezet. In elke klas was een vraag te vinden, die ging natuurlijk over.. boeken! 
Verder was er een boekenmarkt, waar de kinderen voor 1 euro boeken konden kopen. Daarmee is het bedrag van 246 euro opgehaald!

 
Groep 4 heeft ook een lied gezongen op deze avond. Zij hadden veel gedaan met de boeken van Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon. Daarom zongen zij het lied: Weerwolvenbos van Paul van Loon. (zie bijgaande foto)
De prijsuitreiking werd diezelfde avond ook gehouden. Natuurlijk hadden de prijzen te maken met boeken.

 

3e prijs was voor Lisa Timmers , Sabine van Zoeren en Julia van de Vis. Zij wonnen puzzelboekjes.
2e prijs was voor Daimy Wallet. Zij won een prentenboek.
1e prijs is gewonnen door Yasmine Aslaymi en Chaimae Aslaymi. Zij wonnen een boekenbon.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen