Kinderboekenweek

NIJKERK – Volgende week begint de kinderboekenweek. Er komen dan op uitnodiging van de bibliotheek acht schrijvers en tekenaars naar Nijkerk en Hoevelaken. Zij ontmoeten leerlingen van de basisschool (groep 4 t/m 8). Voor leerlingen van groep 3 en 4 is er de voorstelling “Het blote boek’ van Theater De Appelboom.Illustratrice Georgien Overwater aan het werk in de bibliotheek van Nijkerk. Zij tekende een bijzondere leeuw voor kinderen van groep 7 en 8 van de Koningin Emmaschool. Daarna gingen de kinderen zelf aan de slag.Een scene uit “Het blote boek”. Deze voorstelling gaat over een boek waaruit de plaatjes verdwenen zijn. De voorstelling werd gegeven op basisschool Holk, voor groep 4.

NIJKERK – Volgende week begint de kinderboekenweek. Er komen dan op uitnodiging van de bibliotheek acht schrijvers en tekenaars naar Nijkerk en Hoevelaken. Zij ontmoeten leerlingen van de basisschool (groep 4 t/m 8).
Voor leerlingen van groep 3 en 4 is er de voorstelling “Het blote boek’ van Theater De Appelboom.

Illustratrice Georgien Overwater aan het werk in de bibliotheek van Nijkerk. Zij tekende een bijzondere leeuw voor kinderen van groep 7 en 8 van de Koningin Emmaschool.

Daarna gingen de kinderen zelf aan de slag.

Een scene uit “Het blote boek”. Deze voorstelling gaat over een boek waaruit de plaatjes verdwenen zijn. De voorstelling werd gegeven op basisschool Holk, voor groep 4.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden