Kindercarnaval in Hoevelaken

HOEVELAKEN РIn sportcentrum De Slag wordt op 26 februari een groot kindercarnaval gehouden. Maar de organisatoren zoeken nog wel een carnavalsprins of -prinses. Wie van een feestje houdt, spontaan, gezellig en niet op zijn of haar mondje gevallen is, kan zich aanmelden. Er liggen informatieformulieren bij Super de Boer, Bakkerij Toebast, Albert Heijn en sportcomplex De Slag. De kandidaatprinsen of -prinsessen moeten wel tussen de 9 en 12 jaar oud zijn.
Bron: De Stad Nijkerk

Bron: De Stad Nijkerk