Bloemschikseizoen 2015 van start

Foto: Groei en Bloei

Na de kerstperiode breekt er weer een nieuw seizoen aan voor het schikken van bloemen. Om met succes mooie en artistieke decoraties te maken kan men zowel lessen als workshops volgen, in Nijkerk en in Hoevelaken.

Nijkerk
De eerste bloemschikles, gegeven door Anita van Hout, is op maandagavond 5 januari om 19.30 uur. De volgende les is op maandag 9 februari en de derde op 2 maart. Bij aanmelding krijgt men het adres van de locatie thuis gestuurd. Deze is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Hoevelaken
De bloemschiklessen, gegeven door Vera de Boer, zijn op dinsdagavond
6 januari, 10 februari en 3 maart a.s. in het gebouw van de Volks Universiteit Hoevelaken aan de Van Dedemlaan 2, om 19.30 uur.
Leden van Groei & Bloei betalen € 7,50 per les, niet- leden € 9,00.
Men neemt voor de lessen zelf blad, bloemen en een ondergrond mee. Vooraf wordt met de cursist overlegd welk thema aan bod komt.

Workshops
De workshops worden gegeven op donderdagavond 15 januari, 12 februari en op maansdag 12 maart, in het gebouw van de Volks Universiteit aan de Van Dedemlaan 2 om 19.30 uur. Voor alle materialen wordt gezorgd.

De kosten zijn voor leden van Groei & Bloei € 21,00 en voor niet leden € 25,00 p.p. Graag meenemen: snoeischaar, draadtang, scherp mesje en lijmpistool. Deze kan men eventueel aanschaffen bij aanvang van de workshops. Wel s.v.p. aangeven bij aanmelden.

Voor informatie en aanmelden van lessen en workshops:
[email protected]
www.nijkerk.groei.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen