Mountainbikemarathon door notaris

Foto: screenshot website

“Van den Bos notariskantoor bestond in 2014 tien jaar, een goed moment om bij stil te staan, maar nog beter om juist in beweging te komen”, aldus Guido van den Bos.

11_100

Hij vervolgt: “Sinds de zomer van 2014 ben ik volop aan het trainen voor mijn deelname aan de Muskathlon in juni 2015 in Israël en de Palestijnse gebieden. De Muskathlon is een uitdagende sportieve prestatie op een bijzondere locatie voor een goed doel. Elke deelnemer zamelt een bedrag van 10.000 euro in. Ik ga ruim 100 kilometer mountainbiken om dat bedrag bij elkaar te krijgen voor de stichting Open Doors. De opbrengst wordt gebruikt voor noodhulp in Syrië en Irak, een alfabetiseringsproject voor Egyptische vrouwen en de hulp aan vervolgde Christenen in het Midden-Oosten.”

De Muskathlon is een initiatief van De 4e Musketier (www.de4emusketier.nl ). Een mannenbeweging die vooral bekend is vanwege de populaire Karakterweekenden en van de Muskathlon (wordt in 2015 georganiseerd in Uganda, Kenia, Tanzania, Griekenland en Israël). In 2014 is met de Muskathlon ruim 1,8 miljoen euro opgehaald.

“Ik ben bezig om de gelden bij elkaar te krijgen. Gewoon door mensen te vragen mij met een gift te ondersteunen, maar ook via acties of sponsoring. De reis ernaar toe en het verblijf in Israël betaal ik zelf. Mensen die mij willen ondersteunen, kunnen dat doen via deze link. Ook op de website van het kantoor kan je meer informatie vinden. Ik hoop dat mijn tien jaar notaris zijn 10.000 euro oplevert voor het goede doel. Tot nu toe staat de teller op 3.665 euro.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen