Fris Café Chill-Out

Foto:

25 april start Jongerencentrum Chill-Out met een nieuw concept ‘’ Fris café Chill-Out’’ het jongerenwerk Nijkerk wil een brug slaan voor jongeren die door de nieuwe wetgeving niet meer mogen stappen en natuurlijk niet meer drinken. 

Het jongerenwerk ziet kansen en wil graag voor de jongeren in Nijkerk een plaats zijn waarbij gezelligheid en samenkomen centraal staan. Door het fris café in het leven te roepen en hieraan speciale thema avonden te verbinden moet dit ook zeker mogelijk zijn. 
Op de speciale thema-avonden die altijd op de laatste vrijdag van de maand georganiseerd worden, jongeren worden uitgenodigd om een dansje te wagen op de frisse beats die dj’s ten gehore brengen. Zoals gezegd staan ook deze avonden in het teken van gezelligheid en samen zijn. Elke bezoeker krijgt bij binnenkomst een gratis alcohol vrije cocktail en op de avond zelf zullen er allerlei alcohol vrije cocktails worden verkocht. 
De eerste editie uit de reeks is a.s. vrijdag 25 april. Er hoeft geen entree betaald te worden en iedereen vanaf 14 t/m 18 is van harte welkom.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen