4-11 oktober: Seniorenweek, editie 2024 (video)

16 sep , 22:45 Nieuws
2023 09 29 seniorenweek 05
Na het succes van vorig jaar, waarbij er meer dan 500 inwoners hebben genoten van het diverse activiteitenprogramma, wordt er ook dit jaar weer een Seniorenweek georganiseerd.

Opening 4 oktober

Alle senioren uit de gemeente Nijkerk kunnen deelnemen aan leuke en verrassende activiteiten, die vaak kosteloos worden aangeboden. De Seniorenweek vindt op verschillende plekken binnen de gemeentegrenzen plaats van 4 t/m 11 oktober.
Wethouder Audrey Rohen zal deze week vrijdagavond 4 oktober officieel openen met aansluitend de interactieve, energieke en vrolijke (gratis) voorstelling de Meisjes van de Radio; een feest der herkenning met liedjes en radiogeluiden van wat langer geleden maar herkenbaar voor iedereen!
Daarnaast organiseert onder andere Streams Brink42 een rondleiding door de kruidentuin met kruidentheeproeverij, kan er gevoetbald worden bij NSC tijdens Old Stars, is er een muziekworkshop in Hoevelaken en een presentatie over Oud Nijkerk bij de UVV. Dit is maar een kleine greep uit het aanbod. Het gehele activiteitenaanbod vindt u op de programmaflyer. Deze is verkrijgbaar vanaf woensdag 28 augustus in alle Bibliotheken in de gemeente Nijkerk en is te downloaden via de website van Sigma: https://www.sigma-nijkerk.nl/dienst/seniorenweek2024/
Is vervoer een probleem? Dan kunt u gebruik maken van de vervoersservice van de UVV: 033 246 0115.
Alle senioren uit onze gemeente zijn van harte uitgenodigd om mee te doen!
De Seniorenweek wordt georganiseerd door de UVV, Bibliotheek, Nijkerk Cultuur en Creatief, de PCOB, Nijkerk Sportief en Gezond en Sigma. Door een financiële bijdrage van de gemeente, van den Tweel Foundation, Rabobank Randmeren Foundation, Fonds Sluyterman van Loo en Sigma is de Seniorenweek mogelijk gemaakt.

De flyer