Inner Wheel geeft € 2500,- aan goede doelen

Foto: Inner Wheel

De Nijkerkse serviceclub Inner Wheel heeft € 2500,- aan een zestal goede doelen in en buiten Nijkerk geschonken.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst van afgelopen maandag werd de cheque van € 2500,- overhandigd aan de vertegenwoordigers van de organisaties die in de prijzen zijn gevallen, zoals de welzijnsinstelling Sigma.
Hermien Stouwdam, ouderenconsulent van Sigma, vertelde dat het geld van Inner Wheel speciaal is bestemd voor het steunpunt mantelzorg, een van de activiteiten van Sigma. “We willen op de Dag van de Mantelzorg, 10 november, een extra activiteit ontwikkelen voor met name jonge mantelzorgers”, aldus Stouwdam.

Martijn van de Castel nam een gift in ontvangst namens twee Nijkerkse scoutingclubs: Kiliaen van Rensselaer en Roncalli. “Wij organiseren wekelijks activiteiten voor 90 jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar en wij zijn hier natuurlijk erg blij mee”, zei hij enthousiast.

Anneliese Deumer en Leonie Heijmans vertegenwoordigden het Vakantie Spektakel Nijkerk, de organisator van een spelweek voor kinderen van 4 tot 14 jaar en zeiden bijzonder verrast te zijn met het gebaar van Inner Wheel.

2015-04-13 inner wheel 1

De andere goede doelen zijn Care4Tina (stichting die medische hulp biedt aan kinderen met een schisis in China), Their Voice (stichting die ontwikkeling stimuleert in Ghana) en het Masanga Hospital in Sierra Leone.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen