Accentleerlingen op stage in België

Foto: Accent

Ook dit jaar waren jongeren van Accent Praktijkonderwijs Nijkerk aan het werk in het buitenland.
2015-04 22 accent en Selien Heek ( Spakenburg)aan het werk in de recreatie
Samen met jongeren van Dijnselburgschool uit Zeist gingen zij met elkaar de uitdaging aan om te assisteren in een buitenlands vakantiepark. Dit deden zij in een park van Sunparks “De Kempense Meren” in België. De financiering van het project is mogelijk gemaakt door subsidie van het Europees Platform”
2015-04 22 accent Esmée Spierings ( Naarden), Stein Pilon (Zeewolde)  en een leerling uit Zeist aan het werk in de groenvoorziening

Van dinsdag 7 april 2015 tot en met maandag 20 april 2015 werkten zij in het zwembad, in het restaurant, bij de fietsenverhuur, in de schoonmaak en bij de onderhoudsafdeling. Juist vanwege het internationaliserende karakter is de ervaring voor de jongeren waardevol.
2015-04 22 accent Jongeren van beide scholen aan de maaltijd 2015-04 22 accent Michelle Klop (Putten) in het restaurant aan het werk 2015-04 22 accent Selien Heek ( Spakenburg) en Michelle Klop (Putten)
Deelnemers van Accent Nijkerk zijn Michelle Klop (Putten), Stein Pilon (Zeewolde), Mila Goudswaard (Zeewolde), Ricardo Drogt ( Amersfoort), Esmée Spierings ( Naarden) en Selien Heek ( Spakenburg).
Praktijkonderwijs heeft als vier doelen: wonen, werken, vrije tijd en actief burgerschap. Aan al deze aspecten werd gewerkt. Naast het werk, zorgden de jongeren voor elkaar en kregen ook andere verantwoordelijkheden, zoals het samen beheren van een budget voor de maaltijden. En de vrije tijd werd opgevuld met leerzame en soms gelukkig ook minder leerzame activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen