Israël-Familieweek begin mei

Foto: Google Streetview

Vier tot negen mei activiteiten voor het hele gezin.

Kom in de meivakantie naar het Israëlcentrum en doe mee aan de leerzame en gezellige Israël-familieweek! We hebben een boeiend en gevarieerd programma voor u samengesteld. De hele week kunt u genieten van overheerlijke proeverijen van Israëlische wijnen, kruiden en jam. Tussen de middag is er een Israëlisch broodje falafel te krijgen. Toegang is gratis, iedereen is welkom!

De Israël-familieweken bieden voor het hele gezin leuke activiteiten zoals creatieve workshops, tekenen, volksdansen, een springkussen, boeiende lezingen en films voor jong en oud. Gaat u naar een lezing, dan is er ondertussen genoeg te doen voor de kinderen. Op dinsdag 5 mei is het Israël-Centrum gesloten.

Wat is er allemaal te doen?
Een greep uit het programma: op maandagmiddag 4 mei zal ’s middags de bekende kunstenares Jip Wijngaarden een lezing geven ter introductie van de film ‘La Colline aux mille enfants’, waarin zij een rol had. Aansluitend wordt deze film vertoond. ’s Avonds geeft Holocaust-overlevende prof. Zvi Eyal uit Israël een lezing over het thema ‘antisemitisme door de eeuwen heen’.

Op woensdag 6 mei kunt u overdag meedoen aan één van de workshops van Gilah Evers. Zij geeft antwoorden op vragen over opvoeding. ’s Avonds geeft het Amsterdams Synagogaal koor een muzikaal optreden. Voor de sportievelingen zijn er op zaterdag 9 mei twee workshops Israëlisch volksdansen, onder leiding van de Israëlische Orna Gabay.

Er is tijdens de Israël-Familieweek nog veel meer te beleven. Kijk voor het precieze programma op christenenvoorisrael.nl/familieweek. Hopelijk zien we u tussen 4 en 9 mei in Nijkerk!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen