Lancering nieuwe website voor jongeren in Nijkerk

jun 09 2015, 16:41 Nieuws
2021 01 06 online escape room nijkerk sportief en gezond 1
De nieuwe website van het jongerenwerk sluit goed aan bij de belevingswereld van jongeren. Dat is althans de mening van jongerenwerker Robert den Hartog.
Jongeren groeien op in een wereld waar de sociale media een steeds grotere en belangrijker plaats inneemt en waarbij nieuws interessant, actueel en dynamisch moet zijn. Voor de jongerencentra Blits in Hoevelaken en Chill-Out in Nijkerk was dit de reden om de bestaande website voor het jeugd- en jongerenwerk geheel te vernieuwen en de toegang naar de sociale media verder te optimaliseren. Door de moderne vormgeving, de vele foto’s en filmpjes en de actuele informatie sluit de website goed aan op wat de jongeren gewend zijn.
Voor de jongerenwerkers is het ontzettend belangrijk om snel op de wensen en behoeften van de doelgroep in te spelen en ze daar actief bij te betrekken. Daarom is de website zo opgezet dat deze in overleg met de jongeren snel kan worden geactualiseerd en waarbij de jongeren een actieve inbreng kunnen hebben bij de invulling van de website zelf. Met een paar drukken op de knoppen kan de website aan de wensen van de jongeren worden aangepast.
Voor het jeugd- en jongerenwerk is het internet een heel belangrijk medium en gaan we graag mee met de tijd. Volgens voorzitter Renger Walet mag het resultaat er zijn en voldoet de vernieuwde website weer aan de behoefte van de jongeren. Wel is de blijvende inbreng van de jongeren heel belangrijk om de website actueel te houden. Om die reden kan voor het plaatsen van nieuws op de website of andere vragen altijd contact worden opgenomen ontwerper en beheerder van de website Robert den Hartog. De websites zijn te bereiken via www.jongerenwerknijkerk.nl of www.blitshoevelaken.nl of www.chilloutnijkerk.nl .