Jongeren nog meer uit isolement halen

Together4Adventure en Fonds verstandelijk gehandicapten gaan nauw samenwerken en zich zo inzetten voor jongeren van het praktijkonderwijs in Nijkerk.

Donderdag 4 juni ondertekenden Daniëlle Schutgens namens Fonds verstandelijk gehandicapten en Jan Hofman van Together4Adventure een overeenkomst waarmee beide partijen hun samenwerking de komende jaren gaan vorm geven.

De jongeren, die van een fietsvierdaagse terugkwamen zetten ook hun handtekening onder de overeenkomst. Zij hebben met een fietsreis geld opgehaald voor het fonds. Doel van de samenwerking is om activiteiten op gebied van vrije tijdsbesteding mogelijk te maken voor jongeren van het praktijkonderwijs.

Dankzij deze samenwerking kunnen beide partijen elkaars toegevoegde waarde en kennis gebruiken. Samen willen zij jongeren van het praktijkonderwijs uit een potentieel isolement halen én houden door het stimuleren van vrije tijdsbesteding én de opbouw van een sociaal netwerk.

De jongeren van de fietsvierdaagse hebben dankzij de samenwerking hun tocht kunnen voltooien. Beide partijen zochten fondsen, sponsoren en ondersteuners. Het Nijkerkse peloton zette met enthousiasme hun handtekeningen onder het contract en zijn hiermee naast ondertekenaars tevens één van de eersten die winst boeken met deze samenwerking.
Het Nijkerkse peloton dat namens Together4Adventure en voor Fonds verstandelijk gehandicapten hebben gefietst bestaat uit: Jasper Honig (Zeewolde), Devi van Schajik (Nijkerk) , Max Doppenberg (Putten), Damian Ruitenga (Putten), Danny van de Broek (Nijkerk), Melissa Bakker (Nijkerk), Julian Blomsma (Huizen) , Andre Madaghdogian (Bunschoten) en Gizem Sönmez (Nijkerk).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen