Expeditie Bake for Life organiseert diner

Afgelopen woensdagavond 19 maart heeft het expeditie team Bake for Life van het Corlaer College een diner georganiseerd bij de Postkamer in Nijkerk. Ieder expeditielid moest zijn eigen tafel bedienen. Kok Thijmen Gijsbertsen verzorgde het driegangen menu voor de 60 gasten. 

Deze avond was de afsluitende actie van het team voordat ze maandag 31 maart naar Oeganda gaan. Naast het diner heeft de groep bijvoorbeeld wortels verkocht bij manege Luxool, een loterij georganiseerd en geholpen bij de winterfair in Stoutenburg. 
Deze acties zijn allemaal gehouden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de organisatie Bake for Life. Deze organisatie bouwt bakkerijen in Afrika. In de bakkerijen werken gehandicapten, wezen, kindsoldaten, alleenstaande moeders en mensen die door omstandigheden op jonge leeftijd school hebben moeten verlaten. Zij krijgen een opleiding en verdienen een salaris waarmee ze rond kunnen komen.
20140-03-22-bake-for-life-1
In Oeganda gaat de groep o.a. een slaapzaal opknappen, een sportmiddag organiseren en veel spullen brengen bij een school en een ziekenhuis.  Daarnaast zal de groep een cheque overhandigen aan de stichting Bake for Life.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen