2018: 8 banenbad, doelgroepenbad, peuterbad en ligweide aan Spoorkamp 2

Foto: Google Maps

Ondanks dat wethouder Klein vasthield aan haar eigen voorstel, stemde de raad in met uitgebreider bad aan de Spoorkamp. Over De Slag en het buitenbad van bad Bloemendal zijn de laatste woorden nog niet gesproken

(van Putten (CU-SGP) opende de discussie over het zwembad met de opmerking, dat er nog lang geen overeenstemming tussen de verschillende politieke partijen bestond er dus misschien wel verder gezocht moest worden naar de juiste oplossing. De Lokale partij had die oplossing samen met de VVD al bedacht: 8 banen, een peuter en een doelgroepenbad plus de ligweide. Dat kost dan wel meer, maar dat moet dan maar. PRO21 vond dat eigenlijk ook wel een goed idee en ook de combinatie ging er achter staan. Alleen het CDA volhardde in het openhouden van Bad Bloemendal en vond dat de aangenomen variant er alleen maar voor zorgt, dat de tekorten toenemen. Daar waarschuwde ook wethouder Klein voor. Vandaag nog werd bekend, dat Den Haag Nijkerk nog forse extra bezuinigingen op legt.

De Slag en het buitenbad van Bad Bloemendal
Alle partijen waren van mening, dat de initiatiefnemers om de Slag open te houden en het buitenbad van Bad Bloemendal ook (tot het nieuwe bad er is) moesten een eerlijke kans krijgen. Dat leverde nog wat politiek gekrakeel op, maar uiteindelijk zegde wethouder Klein toe. De dames en heren uit Hoevelaken en Nijkerk kunnen aan de slag met hun plannen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen