3e Regio FoodValley Day 12 september

Foto: nijkerk.nieuws.nl

Noteer alvast in uw agenda, want op zaterdag 12 september vindt alweer de 3e editie van Regio FoodValley Day in Nijkerk plaats!

Stichting Kom In Bedrijf is alweer druk bezig een interessant programma samen te stellen, met name gericht op de openstelling van Nijkerkse bedrijven werkzaam in de food-sector, alsmede in de techniek. Voorzitter Frank Patz: “Nijkerk is niet alleen groot in de food, maar biedt ook veel werkgelegenheid binnen de techniek. Vorig jaar heeft daarom Bronswerk haar deuren voor het publiek geopend. We hopen nu weer op bijzondere technische bedrijven. Organisaties die sponsor worden, zullen worden meegenomen in onze media-exposure gericht op MVO-gericht ondernemen. Zij doen wat terug voor de Nijkerkse gemeenschap. De rewards zijn dat zij op een bijzondere positieve wijze uitgelicht worden”.

Pim van Duijn, initiatiefnemer: “Hoe gaat het in zijn werk achter de schermen van een groot bedrijf? Dat is iets wat veel mensen aanspreekt. Die unieke gelegenheid bieden wij op deze dag”. Jan Hofman: “Vanuit mijn functie op Accent Praktijkonderwijs, zien we behoorlijke kansen weggelegd omdat leerlingen erop geattendeerd worden dat er binnen Nijkerk genoeg werk te vinden is in de food en techniek”.

Collega Janny Visser van het Groenhorst College en tevens secretaris: “Binnen stichting Kom In Bedrijf clusteren we de combinatie Onderwijs, Overheid en Ondernemers”. Gerrit Jan Bezemer, penningmeester, valt haar bij: “Dat zijn de 3 O’s kort gezegd. Die verbinding is van groot belang. Zoek het dichtbij huis en versterk elkaar”.

Vanuit de overheid, Gemeente Nijkerk, zijn René Windhouwer en Thea Kraaij vertegenwoordigd en Raymond Rijs namens Wijngaard Aan De Breede Beek: “Wij gaan dit jaar ook weer open voor het grote publiek op 12 september. We zijn bescheiden, maar het blijft toch uniek dat door al je passie in je werk te leggen er iets bestaat als “wijn uit Nijkerk”. We doen het goed!”.
Voor informatie en vragen: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen