2e druk van “Woorden als bloemen” in september

Foto: Kees van den Heuvel

Om nog meer mensen de kans te geven en om aan de vraag tegemoet te komen om de bundel te kunnen lezen, verschijnt september 2015 de tweede druk van ‘Woorden als bloemen’.

Woorden als bloemen
Ieder rouw- of verwerkingsproces is anders en toch zo hetzelfde. Midden in haar scheiding raakt auteur Marja Willems ook nog haar baan kwijt. In haar debuut ‘Woorden als bloemen’ neemt Marja Willems (alias Het Dorpsmeisje) je mee in haar reis naar het starten van haar toekomst.

Tweede kansen
‘Woorden als bloemen’ biedt inspiratie en steun voor een ieder die te maken heeft met verlies van zijn of haar toekomstbeeld. Een boek over tweede kansen, vertrouwen, acceptatie en puur geluk.

Verhalen en poëzie
“Door je verdriet te negeren stel je je eigen geluk uit.” “Echt geluk is eerlijk.” De rake uitspraken en prachtig verwoorde verhalen openen ogen en geven de lezer lucht en ruimte om zelf met haar of zijn toekomst te beginnen.
Over de auteur

Recensie
Zou het leven van mensen over rozen lopen, er zouden nooit zoveel woorden, zinnen, boeken.. uit onze harten en geesten gevloeid zijn. Tussen de doornen vond Marja Willems inspirerende bloemblaadjes, die dartel en fleurig mijn zieltje streelden vandaag. Het was wel een ideale dag en een perfecte timing van Marja om wat vrolijkheid tussen mensen te zaaien.
Dat lijden en pijn elk mens in contact brengen met zijn diepere stukje, dat heeft ook Marja in haar leven ervaren. Haar ontwerp is een beschouwend en diepzinnig werkje, dat straalt in al zijn eenvoud, zoals de schrijfster ook in werkelijkheid is.

‘Altijd opnieuw beginnen’ is haar motto. Kwetsbaar zijn haar woorden ook, ze kunnen raken in hun eerlijke en open draagkracht. Herkenbaar voor elk van ons, want ieders wegje loopt via een pad met pieken en diepe dalen. ‘Dat je jezelf mag laten zien’ is een belangrijke boodschap van Marja. ‘Het is helemaal niet egoïstisch als je laat zien wie je bent’ zegt ze. Dat kan ik zeker beamen want wie zichzelf ten volle ontplooit geeft aan zijn medemensen het mooiste geschenk.
‘Heb geen spijt over wat was’ raadt Marja ons ook aan, want ‘je kan altijd opnieuw kiezen en dan vooral dàt wat je hart je ingeeft’. ‘Groeien, vleugels vinden…’ het is een tipje van de sluier opgelicht van de veelkleurige en wijze adviezen die Marja ons geeft en die de moeite waard zijn om ze eens op een rijtje bezongen te zien. Want ja, poëzie is het wel!

‘Laat je meevoeren met het moment’ om de woorden van Marja te gebruiken. Een boekje om te koesteren. En als cadeautje is het een prachtig weggevertje. Dank je Marja.

Marja Willems
Marja wordt door haar lezers getypeerd als humoristisch, bescheiden, poëtisch en down-to-earth. Marja is moeder van drie pubers.

Te koop
‘Woorden als bloemen’ is te koop bij Boekhandel Roodbeen en Den Hertog en te bestellen bij de andere boekhandels in Nijkerk en Hoevelaken. De bundel is ook te bestellen via bol.com.
De bundel kost € 7,95 excl. verzendkosten, 48 pagina’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen