“Wens voor je medemens” in februari voor Gert-Jan van de Top en Laura

Foto:

Een ontspannen uitje voor ongeneeslijke zieke Gert-Jan van de Top en vliegen vanaf Lelystad voor Laura. Twee wensen, die in vervulling gingen.Gert-Jan

In februari zijn veel wensen mogelijk gemaakt door de ondernemers in Hoevelaken. Een daarvan was opgestuurd door basisschool De Hoeve. Het bestuur van de school en de leraren als zowel de kinderen uit de klas dienden een wens in voor de familie Van de Top.

Vader Gert-Jan van de Top is ongeneselijk ziek en werden verrast met een ontspannen uitje voor de hele familie voor een onvergetelijk samen zijn en als mooie herinnering voor later middels een luxe arrangement in het Efteling Hotel!
Olaf Koelewijn legde een en ander vast voor Juustem.
Laura
2014-03-05-wens-2
Laura met het syndroom van down heeft weinig sociale contacten met vriendinnetjes en werd door haar moeder opgegeven bij Een Wens voor je Medemens om haar eens extra in het zonnetje te zetten.
Laura die gek is op vliegtuigen en alles wat daarmee te maken heeft werd verrast met een v.i.p arrangement bij Lelystad Airport en mag binnenkort een privevlucht maken met haar vader en moeder!
Ook vele andere wensen konden in vervulling gaan deze zijn te zien op de site van eenwensvoorjemedemens.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen