FOTO’S EN VIDEO: Wethouder overtuigd van Bad aan Spoorkamp

Het was feest zaterdagmorgen in Bad Bloemendal en er was ook een oproep om te strijden.

Volop drukte in bad Bloemendal, waar de SRO een aantal nieuwe activiteiten introduceerde en daar kon gratis gebruik van gemaakt worden. Dat leverde een beeld op van ballonnen, confetti, veel jeugd in het water en opa en oma aan de kant toekijkend.

Tegelijk was de ochtend ook politiek gekleurd. De mensen, die op social media om het hardst roepen, dat er een nieuw Bad Bloemendal moet komen, waren in geen velden of wegen te bekennen. Behalve Martin Nuij (Steungroep Nijkerk) en hij wilde de wethouder 500 handtekeningen geven, was ook aanwezig. Steungroep Nijkerk heeft o.a. de petitie geregeld in Nijkerk. Dat heeft meer dan 500 handtekeningen opgeleverd van mensen die allemaal willen dat Bad Bloemendal op de zelfde locatie moet blijven.

Nadat de opening voorbij was liepen ze naar binnen, ook wethouder Mary Klein. Volgens hem “dook ze snel het kantoor binnen met 2 SRO medewerkers. Wanneer een wethouder zich zo kinderachtig gedraagt is het de vraag of deze wethouder wel in gesprek wil gaan met mensen die er tegen zijn.”

Het CDA was goed vertegenwoordigd. Dat kreeg van de SRO het dringende verzoek het feestje niet met een protest te verstoren. Dat gebeurde ook niet, het bleef bij een vriendelijke actie: badeendjes werden uitgedeeld.

2016-01-16 bad bloemendal 022

Bovendien riep Trudy Doornhof voor de camera iedereen op donderdag aanstaande om 19.00 uur naar de “inloopbijenkomst voor inwoners” op het stadhuis te komen om daar voor een nieuw bad Bloemendal te komen strijden.

Arje  Gerritsma fotografeerde. Ely Hackmann was er ook bij, legde een en ander vast en sprak met de wethouder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen