6 november: “Schenken en/of legateren aan Hoevelakense instellingen; Hoe doe je dat?”

17 okt , 15:49 Nieuws
2024 10 17 man en vrouw in kanoor achter pc
Deze lezing vindt plaats op 6 november 2024 in De Stuw.
De inloop begint om 19:30 uur, de lezing start om 20:00 uur. De entree is kosteloos.

Spreker

De lezing wordt verzorgd door notaris mr. Henk Jan de Boer van Notarishuis Hoevelaken. Tijdens de bijeenkomst zal hij ingaan op belangrijke thema's zoals erfrecht, fiscaliteit en ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Met deze lezing willen wij als Lions Club Hoevelaken een waardevolle impuls geven aan de kennis over schenken en legateren ten behoeve van goede doelen.

Doelgroep

De lezing is in eerste instantie gericht op de bestuursleden van lokale verenigingen en stichtingen op maatschappelijk terrein. Alle maatschappelijke organisaties in Hoevelaken staan voor de uitdaging om hun financiële huishouding op lange termijn sluitend te houden in een sterk veranderende wereld. Andere geïnteresseerden en eventuele introducées zijn ook van harte welkom.

Vragen

De notaris nodigt deelnemers uit om vragen of problemen rondom het thema schenken of legateren in te brengen. U kunt uw vragen vooraf per e-mail indienen bij uw aanmelding.

Aanmelding

Gelieve uw aanmelding vóór 29 oktober 2024 te sturen naar [email protected], met vermelding van de namen en het aantal deelnemers.