Hospice collecteert

Foto: Hospice

In de week van 28 maart tot en met 2 april wordt in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen huis-aan-huis gecollecteerd voor Hospice Nijkerk e.o.

De collecte wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk e.o. De opbrengst van de jaarlijkse collecte is een belangrijke bron van inkomsten om een goede uitvoering van het werk in het hospice te kunnen blijven bekostigen.

De personeelskosten van coördinatoren en verpleegkundigen worden vergoed. Maar de exploitatiekosten komen voor rekening van het hospice zelf. De Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk hoopt met de collecte-opbrengst de vervanging van de interne telefooncentrale te kunnen realiseren. Deze is essentieel voor goede communicatie tussen verpleegkundigen, vrijwilligers en gasten.

In het hospice krijgen ongeneeslijk zieke mensen alle zorg voor een zo hoog mogelijk comfort in de laatste levensfase. Zeven dagen per week en 24 uur per dag is een verpleegkundige aanwezig om de gasten, samen met de vele goed opgeleide vrijwilligers te verzorgen.

Hospice Nijkerk is dankbaar voor alle de steun die zij ontvangt door allerlei initiatieven van bedrijven, verenigingen, kerken en particulieren. Mede dankzij de geweldige steun kan het hospice een goede en zorgzame plaats bieden aan mensen in de laatste levensfase en aan hun naasten.

Voor Hoevelaken en Nijkerkerkveen is de Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk nog op zoek naar collectanten om het team te versterken. Opgeven kan via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen