“Heel Nijkerk bakt” kent 3 winnaars

Foto: Jan van Beek

Een tiental taarten werden vrijdagochtend 25 maart bij de Postkamer bezorgd door de deelnemers van “Heel Nijkerk Bakt”

2016-03-25 heel nijkerk bakt 001
Kunststukken van taarten, van Disney tot een heuse Postkamer taart. Smaakvolle taarten mét en zonder suiker. Voor bakker Wilfried van Montfrans, die de taarten beoordeelde op smaak en presentatie, was het een ware klus om er 3 toppers uit te selecteren. Naast de jury van de Postkamer en Wilfried, konden alle gasten van de Postkamer ook hun beoordeling inleveren.
2016-03-25 heel nijkerk bakt 005

De winnaars
De witte chocolade perentaart van Stijn Heere sprong eruit vanwege zijn subliem, verfijnde smaak. De taarten van Christina Avenesian en Tamara van de Brink waren kunstwerken om te zien en daarnaast heerlijk van smaak. Deze 3 deelnemers lagen wat betreft puntentelling zo dicht bij elkaar dat de Postkamer heeft besloten hen alle 3 de high-tea bonnen te overhandigen. Ze mogen ook een dagje meedraaien bij de bakkerij van de Postkamer.

2016-03-25 heel nijkerk bakt 004 2016-03-25 heel nijkerk bakt 003

Alle deelnemers werden beloond met een receptenmap van Heel Nijkerk Bakt. De vijf jarige Postkamer hoopt op korte termijn het recept van Stijn te gaan gebruiken ter uitbreiding van het huidige taarten assortiment.

bijdrage van Anja Vedder

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen