Hiphop Wedstrijdgroep LDC Nijkerk 1e van Nederland

Foto: LDC

Goede vrijdag was voor LDC (Laurens Dance Centre) een spannende dag. De Dansgroep werd 1e in een zware categorie met 8 ijzersterkte tegenstanders.

De afgelopen paar weken heeft Laurens Hagens keihard met de wedstrijdgroep geknald tijdens de trainingen om een nieuwe mix neer te zetten en om daarmee de jury te verbazen tijdens het ‘’Holland Dans Spektakel 2016’’. Van de 9 teams moest LDC als laatste de vloer op. “Explosive” knalde synchroon van het podium af met energie,en uitstraling. De beloning was er naar: de 1e prijs!

Opening
LDC, Laurens Dance is sinds oktober een feit in Nijkerk. Op 16 april aanstaande zal er een officiële opening zijn. Iedereen is van harte welkom om tussen 11:00 en 13:30 te genieten van een drankje, rond te kijken en natuurlijk te worden betoverd door alle optredens van de leerlingen.

Eurovisiesongfestival 2016
Overigens viel er voor Laurens Hagens nog meer te vieren. Hij kon bekendmaken, dat hij als Backing Vocal & Dancer mee zal gaan naar Stockholm met de inzending België voor de halve finale en eventueel finale van het “Eurovisiesongfestival 2016”. Laura Tesoro zal met het nummer ”What’s the Pressure” België vertegenwoordigen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen