Veel belangstelling voor woningen Doornsteeg

Meer dan 400 tassen met informatie over woningen in de Boomgaard (Doornsteeg) werden woensdagavond belangstellend mee genomen uit De Schakel.

Het aantal onderstreept de grote belangstelling voor de 55 woningen in de nieuwe wijk, die de meest energiezuinige en duurzame wijk van Nijkerk moet worden. De informatie stond niet alleen op papier in die tassen. Belangstellende konden met een VR-bril een kijkje in de nog te bouwen huizen nemen.

De Boomgaard vormt de entree van de wijk Doornsteeg en heeft een groen en landelijk karakter. Vanaf de Arkemheenweg via de groene Allee, kom je straks in deze buurt. Meer informatie vind je hier

banner van de bunte doornsteeg

Inschrijven
Geïnteresseerden kunnen tot dinsdag 19 april 17.00 uur inschrijven voor één van de 43 grondgebonden koopwoningen en 12 koopappartementen bij Midden Nederland Makelaars of Van der Horst Vastgoedmakelaars. Daarna wordt er bij notariskantoor Van den Bos geloot.

Voor meer informatie kan iedereen vrijblijvend contact opnemen met Midden Nederland Makelaars of Van der Horst Vastgoedmakelaars in Nijkerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen