CDA bezoekt TH Klimaatbeheersing

Foto: CDA

Het CDA heeft onlangs een bezoek gebracht aan het bedrijf TH Klimaatbeheersing aan de Amersfoortseweg en het CDA was onder de indruk. Of de partijleden het er warm van kregen, meldt het persbericht niet

TH Klimaatbeheersing is al ruim 24 jaar actief in de meet- en regeltechniek en verzorgt complete beheersystemen voor gebouwen. Daarbij gaat het om het realiseren van energiezuinige projecten voor een optimaal werk- en leefklimaat.

Robert Bosman, oprichter en eigenaar van TH Klimaatbeheersing, vertelde enthousiast over zijn passie voor het vak: “Het mooie aan ons bedrijf is dat wij het totaal plaatje kunnen bieden. Al onze regelsystemen worden door ons zelf ontworpen, gebouwd en beheerd. Ook schrijven wij zelf de software. Het is de kunst om met de juiste componenten een passende regelinstallatie te bouwen. Elk project is maatwerk waardoor wij na het opleveren vaak betrokken blijven bij de installatie. Op afstand, via internet, kunnen wij de installatie beheren, controleren, regelen en eventueel aanpassen. Daarvoor zijn wij 24 uur per etmaal bereikbaar.” .

Harry Bokkers :”TH Klimaatbeheersing moet van alle gemaakte installaties kennis hebben en houden, om zo nodig in te grijpen in de systemen. Waar de installatie ook staat er kan ten alle tijden op worden ingelogd.”
Cisca van Drie: “ Dat besef je eigenlijk niet, dat één schakelkast zoveel invloed kan hebben op het klimaat in een gebouw. Prachtig om te zien.” Het CDA was onder de indruk van de hoogwaardige technische producten die door dit Nijkerkse bedrijf worden geleverd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen