Vaker boodschappen met de bus

Foto:

Vanaf gaat de bus van Arkemheen ook op dinsdag een boodschappenrit doen naar de Jumbo. 

Het ‘uitje’ naar de supermarkt vult het aanbod van het UVV aan, zij rijden op vrijdag naar de Jumbo. Bij voldoende belangstelling kan de bus van Arkemheen elke dinsdag rijden, maar er wordt gestart met één rit per twee weken. De uitbreiding is nodig, omdat het “winkeltje” in Arkemheen voorgoed is gesloten. Bovendien komt nu ook de SRVwagen langs bij Arkemheen.
Amaris Arkemheen gaat met de (rolstoel)bus boodschappen doen bij de Jumbo met bewoners en ouderen uit de wijk. De bus is om 10.15 uur bij de Jumbo en het ritje kost €5,-. Het boodschappen doen wordt een echt uitje. De ouderen worden in de winkel begeleid en geholpen waar dat nodig is. Bij de kassa krijgen zij €2,- korting op de boodschappen. Na de boodschappen ontvangen zij koffie met gebak in de speciaal ingerichte koffiehoek.
Samenwerking met UVV
Uit overleg met het UVV is gebleken dat er in Nijkerk meer behoefte is aan een rit naar een supermarkt met een (rolstoel)bus. Amaris Arkemheen stelt hier haar (rolstoel)bus voor beschikbaar. De boodschappenrit is ook voor ouderen die in Hoevelaken en Nijkerkveen wonen.
Busrit boeken
Wilt u een uitstapje boeken? Bezoek dan het reisbureau in de grote zaal de ‘Mheent’ van Arkemheen, dat elke maandag open is van 10.30 tot 11.30 uur en op woensdag van 11.30 tot 12.30 uur. Bij het boeken dient u wel direct contant af te rekenen. U kunt ook boeken via ons mailadres [email protected] of de receptie (033 – 245 37 24). Indien u voor deze mogelijkheid kiest kunt u contant betalen aan de chauffeur. U vindt de planning voor de bus van deze maand op www.amaris.nl/arkemheenbus. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen